Flyers voor ICOvet

Danse van Dactari nam contact met mij op of flyers wilde ontwerpen voor ICOVet. Superleuk! Ik ben gek op dieren en wilde vroeger ook altijd heel graag dierenarts worden. Helaas wil het tragische geval dat ik hartstikke allergisch ben. Ja eigenlijk wel voor zoโ€™n beetje alles wat haar heeft. Beetje jammer. Maar des de leuker om voor Icovet aan de slag te mogen!

Wat is Icovet?

Nou hoor ik je vragen, maar wat is Icovet dan? Dat is het centrale platform voor alle veterinaire nascholingsgroepen. Ze bieden verschillende manieren om voor inhoudelijke uitdaging te zorgen. Bijvoorbeeld hulp bij het aansluiten bij of opstarten van een groep. En door hun organisatorische hulpmiddel: de online werkruimte ofwel Workspace.

Daarnaast ondersteunen ze organisaties die groepsnascholingen opzetten. Ze ondersteunen ze bij het organiseren en accrediteren van de bijeenkomsten. Voor twee van deze bijeenkomsten mocht ik twee folders ontwerpen.

Vinden van het juiste beeld voor de flyers

Icovet werkt nog niet met een eigen beeldbank. Daarom moest er voor deze flyers nog beeld gezocht worden. Beeld zoeken doe ik meestal op Istock. Hier heb ik een account en kan ik met de daar aangekochte credits beeld aankopen. Dit breng ik dan later in rekening op de offerte.

Flyer voor Icovet voor en achterkant

Aanpassen van aangekocht beeld

Stockbeeld heeft niet altijd een goed imago, vaak ook terecht. Maar toch kun je vaak nog wel zorgen dat het wat beter bij je merk gaat passen. In dit geval heb ik het aangekochte beeld nog wat aangepast. Ik heb het bord op de voorkant van de IOD-Intervisie flyer aangepast naar de huisstijl kleur en er een tekst in gemonteerd. Op de voorkant van de IOD-Casuรฏstiek flyer, heb ik een foto van een poesje in de Ipad gemonteerd. Ook voor de achterzijde van beide flyers heb ik illustraties aangekocht. De illustraties heb ik aangepast naar de huisstijl kleuren van Icovet. Ook is de inhoud van de illustraties aangepast naar het thema door er dieren bij te illustreren.

Flyer voor ICOvet voor en achterkant

Vind je de flyers voor ICOVET leuk, maar ben je benieuwd naar meer door mij ontworpen flyers? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens op deze pagina.